Sidsjö-Böle IF F13 Grön

Referat

Referat: Sundsvalls FF 1 - Sidsjö-Böle IF F13 Grön

Laguppställning: MV 2-2-2

Dagens andra match började 11:30 och det hade blivit lite varmare och skönare ute.

Vi mötte ett mycket välspelande och duktigt Sundsvalls FF som straffade oss rejält i första perioden, där de lyckades komma till med fina avslut som vår målvakt inte kan lastas för alls, utan tvärt om höll ner siffrorna till 3-0.
I periodpausen pratade vi ihop oss lite grann om att visa lite "sjutusan" och gå ut och kämpa och inte ge upp, och det gav resultat, andra perioden så spelade vi 0-0!
Tredje började lite snöpligt med ett baklängesmål, men SFF hade för många spelare på planen, ett för dem struligt byte, så de ropade själv och ville stryka målet, vilket var en fin gest, så vi kom överens om målvaktens boll och körde vidare och vi fick till lite spel och hade våra chanser men bollen ville inte riktigt hitta in mellan stolparna, och innan matchen var slut så hade SFF utökat till 4-0 och vi fick sätta in en 8:de spelare vilket skapade ett lite bättre tryck från vår del men vi förlorade perioden med 1-0 men vi visade bra laganda och kämpade!